Onze werkwijze

Net als bij management consultancy, of business consultancy houden wij ons bezig met:

  • Strategy
  • Management
  • Operations
  • Sales & marketing
  • Human Resources
  • Change management

Toch is onze invalshoek anders. We zijn niet zozeer gefocust op cijfers, processen en analyses maar veel meer op beleving, ervaring en gezond verstand van zowel ondernemer als medewerker en klant. Dat stelt ons in staat snel draagvlak te creëren vanuit intrinsieke motivatie.

Dat klinkt misschien soft maar we garanderen keiharde resultaten.

Geen trajecten. Wel effecten. Dat typeert onze ongedwongen handelswijze. Soms kan een aantal gesprekken al voldoende aanknopingspunten opleveren waarmee jij als opdrachtgever prima zelf uit de voeten kan. Uiteraard blijven we aan de zijlijn en op gepaste afstand betrokken. Zijn er uitdagingen die om meer ondersteuning vragen. Flexibel op- en afschalen is altijd mogelijk.

Je kunt beScenes op verschillende manieren inzetten. Niets is in beton gegoten. Dus neem ook contact met ons op als je twijfelt, of als je ons op een heel andere manier denkt te kunnen inzetten. We kijken dan samen naar de beste vorm.

Onze diensten

Consultancy & coaching

Onze opdrachtgevers zijn op-en-top dienstverleners. Jullie klanten staan 24/7 centraal, zijn veeleisend, altijd in beweging en ook nog eens mondig. Het werk, vaak zeer arbeidsintensief, is nooit af. Alleen daarom is het al zinvol om regelmatig met ons aan tafel te gaan. Een onafhankelijke, ongedwongen en optimistische kijk op zaken levert je veel op. Al is het maar ter nuancering en relativering.

Wanneer de business niet volgens plan verloopt, of juist héél erg voorspoedig gaat dan zorgt beScenes voor een op maat gesneden advies of aanpak. Individuele coaching van de ondernemer, het management of medewerkers is daarbij zeker mogelijk.

Business development & training

De markt van zakelijke en commerciële dienstverleners is sterk competitief. Dat dwingt ondernemers om voortdurend hun ogen en oren open te houden voor nieuwe business kansen. In de praktijk ontbreekt het helaas vaak aan tijd en prioriteit om hier strategisch, tactisch en operationeel mee aan de slag te gaan. Zonde! Want het uitbouwen van bestaande en nieuwe afzetmarkten is goed voor de continuïteit van de organisatie. Je herkent deze situatie vast wel. Sterker nog je hebt een aantal ideeën op ’t schap liggen. Wij helpen je bij het ontwikkelen en introduceren van een nieuwe dienst of zelfs nieuwe werkmaatschappij. Het begeleiden en trainen van je salesmensen nemen wij graag voor onze rekening.

Management & netwerk

Er zijn situaties waarbij je acuut behoefte hebt aan (extra) leiderschapscapaciteit. Zowel ten tijde van crisis als voorspoed. beScenes beschikt over relevante managementervaring in zowel hoog- als laagconjunctuur. Bovendien beschikken wij over een groot netwerk dat we graag raadplegen om een passend antwoord te vinden op jouw managementvraagstuk.

beScenes people walking
beScenes people sitting and talking
beScenes people walking