Onze opdracht gevers

beScenes heeft een voorliefde voor zakelijke en commerciële dienstverleners. Jullie leveren een wezenlijke en belangrijke bijdrage aan het succes van anderen en kenmerken je door een groot probleemoplossend vermogen. Beperkingen worden door jullie aangepakt en haalbare oplossingen worden aangedragen. Dit sluit naadloos aan bij ons optimisme.

Reputatie en imago vormen meer dan eens de achilleshiel van veel dienstverleners. In sterk competitieve markten is jullie ervaring, kennis en kunde doorslaggevend maar lang niet altijd even goed meetbaar. Je doet klantervaring op ‘in het moment’ en bent daardoor zo goed als je laatste prestatie. Daarbij komt ook nog eens de grote afhankelijkheid van de persoon die de dienst aanbiedt en uitvoert. Verschillen in uitvoering bestaan daardoor niet alleen tussen bedrijven maar zelfs ook binnen de muren van één bedrijf.

Het is deze kwetsbaarheid die beScenes telkens tot op het bot motiveert om succesvol te zijn voor onze opdrachtgevers. Wij voelen ons thuis in het MKB en ook binnen corporates weten wij inmiddels waarde te creëren.

Nieuwsgierig naar onze opdrachtgevers en projecten? Graag brengen wij je met hen in contact zodat je de ervaringen uit eerste hand hoort.

Onze diensten

Consultancy & coaching

Onze opdrachtgevers zijn op-en-top dienstverleners. Jullie klanten staan 24/7 centraal, zijn veeleisend, altijd in beweging en ook nog eens mondig. Het werk, vaak zeer arbeidsintensief, is nooit af. Alleen daarom is het al zinvol om regelmatig met ons aan tafel te gaan. Een onafhankelijke, ongedwongen en optimistische kijk op zaken levert je veel op. Al is het maar ter nuancering en relativering.

Wanneer de business niet volgens plan verloopt, of juist héél erg voorspoedig gaat dan zorgt beScenes voor een op maat gesneden advies of aanpak. Individuele coaching van de ondernemer, het management of medewerkers is daarbij zeker mogelijk.

Business development & training

De markt van zakelijke en commerciële dienstverleners is sterk competitief. Dat dwingt ondernemers om voortdurend hun ogen en oren open te houden voor nieuwe business kansen. In de praktijk ontbreekt het helaas vaak aan tijd en prioriteit om hier strategisch, tactisch en operationeel mee aan de slag te gaan. Zonde! Want het uitbouwen van bestaande en nieuwe afzetmarkten is goed voor de continuïteit van de organisatie. Je herkent deze situatie vast wel. Sterker nog je hebt een aantal ideeën op ’t schap liggen. Wij helpen je bij het ontwikkelen en introduceren van een nieuwe dienst of zelfs nieuwe werkmaatschappij. Het begeleiden en trainen van je salesmensen nemen wij graag voor onze rekening.

Management & netwerk

Er zijn situaties waarbij je acuut behoefte hebt aan (extra) leiderschapscapaciteit. Zowel ten tijde van crisis als voorspoed. beScenes beschikt over relevante managementervaring in zowel hoog- als laagconjunctuur. Bovendien beschikken wij over een groot netwerk dat we graag raadplegen om een passend antwoord te vinden op jouw managementvraagstuk.

beScenes people walking
beScenes people sitting and talking
beScenes people walking