Menu

Over Jan-Willem

"Jan-Willem is iemand die wollige bedoelingen heel concreet kan maken. Voor iemand die zo'n visionair leider is zie ik dat echt als een uniek talent en daarmee als meerwaarde voor elke organisatie die hem betrekt."

Over Jan-Willem

Jan-Willem Peters is oprichter en eigenaar van beScenes. Wie met beScenes in zee gaat, gaat met Jan-Willem in zee. Omdat persoonlijke aanpak het onderscheidend vermogen van beScenes karakteriseert, is het belangrijk te weten wie hij is en wat hem drijft. Zijn ervaring is de basis van zijn succes als manager, adviseur en coach.

Intrinsieke motivatie

Jan-Willem is adviseur voor management en bestuur van bedrijven die willen of moeten transformeren om te (blijven) groeien. Hij heeft oog voor de mensen achter de organisatie, aandacht voor de intrinsieke motivatie en talenten van medewerkers en weet hen vanuit oprechte betrokkenheid te enthousiasmeren voor positieve ontwikkelingen. Mensen die eerder met Jan-Willem werkten beschrijven hem als betrouwbaar, oprecht, ondernemend en betrokken.

Die combinatie met groot analytisch vermogen en bovenal interesse voor alles wat ondernemen inhoudt, maakt Jan-Willem met beScenes een kritische doch kar-trekkende raadgever voor organisaties die toe zijn aan ontwikkeling.

In 2004 startte Jan-Willem als adviseur bij Continu waar hij uiteindelijk, in 2008 werd benoemd tot directeur Industrie & Engineering en lid van het management team. Hier deed hij ervaring op in de transitie van MKB naar corporate organisatie. In 2015 sloot het bedrijf zich aan bij de House of HR en opende, naast nieuwe vestigingen in Nederland, ook kantoren buiten de eigen landsgrenzen.

Daadkracht

Met beScenes maakt Jan-Willem de stap van Continu naar een kleinschalig(er) consultancy bureau in eigen beheer. Deze stap is de bekroning op zijn persoonlijke groei en in lijn met zijn ambities om als adviseur en coach op te treden voor ondernemers die eveneens transities of transformaties willen ondergaan. De positiviteit, daadkracht en creativiteit waarmee hij in zijn carrière zeer succesvol is gebleken neemt hij graag mee om ondernemers achter de schermen te ondersteunen bij het behalen van resultaten die gezien mogen worden.

Vergroten waarde

Jan-Willem is een raadgever en coach maar ook ondernemer in hart en nieren. Zijn leiderschapsstijl kenmerkt zich door positiviteit en initiatief. Hij weet verbondenheid te creëren door te luisteren en door kritisch maar menselijk te kijken naar kansen. beScenes staat voor behind the scenes en to be seen, omdat hij op de achtergrond vanuit persoonlijke aanpak en met commercieel inzicht een bijdrage wil leveren aan het vergroten van waarde van de organisaties die hem betrekken.