Menu

Over beScenes

"Transitie betekent ook: het pad vinden van survival modus naar reïnvention modus."

Over beScenes

beScenes adviseert en coacht naar bedrijfsstrategieën die zorgen voor verbondenheid. Daarbij leveren we energie aan de voordelige ontwikkeling van mensen en hun omgeving. Dat doen we voor ondernemers die minder willen managen en managers die meer willen ondernemen. We wijken daarvoor af van gebaande paden en initiëren lef en vernieuwde ondernemersgeest. Zo zorgen we dat ondernemers en managers ongehinderd door frustraties en florerend op positieve energie stappen kunnen zetten die bedrijfsontwikkeling en innovatie tot gevolg hebben.

Net als bij management consultancy, of business consultancy houden wij ons bezig met operations, strategy, sales & marketing, human resources en change management. Maar onze invalshoek is anders. We zijn niet zozeer gefocust op proces en analyse maar op beleving, ervaring en ‘gut feeling’ van zowel ondernemer als medewerker en klant. Dat stelt ons in staat draagvlak te creëren vanuit intrinsieke motivatie, een duurzame raadgever voor innovatief ondernemerschap. Dat klinkt misschien soft maar we garanderen keiharde resultaten.

beScenes kan op projectbasis of interimbasis ter ondersteuning van management en directie worden ingezet door bedrijven die vastlopen op ontwikkeling of simpelweg ongewild stilstaan.