Menu

Diensten

"Ik zou Jan-Willem inhuren om wie hij is"
"Mensen gaan voor hem door het vuur"

Werkwijze

Zowel voor als achter de schermen formuleert beScenes de dienstverlening vanuit de behoefte van haar opdrachtgever(s). Want niet één bedrijf, persoon of situatie is hetzelfde. De persoonlijke aanpak van beScenes ontstaat vanuit natuurlijke interesse en is gebaseerd op de overtuiging dat er altijd méér mogelijk is. De aanpak is niet hoogdravend maar realistisch en recht toe recht aan.

Wablief?

Concreet betekent dit dat beScenes observeert en grondig inventariseert om het doel van de opdracht te formuleren en zo het traject vorm te geven. Dat doen we door gesprekken te voeren met interne en externe stakeholders. Zo bepalen we wat nodig is om het doel te realiseren en werken we achter de schermen aan resultaten die gezien mogen worden.

Je kunt beScenes dus op verschillende manieren inzetten. Het is natuurlijk afhankelijk van de organisatie en situatie wat het beste past. Hieronder leggen we kort uit waar je aan zou kunnen denken. Maar niets is bij beScenes in beton gegoten. Dus neem ook gerust contact met ons op als je twijfelt, of als je ons op een heel andere manier denkt te kunnen inzetten. We kijken dan samen naar de beste vorm.

beScenes ‘achter de schermen’

consultancy en coaching

Wanneer een organisatie stil staat of voor een bijzondere uitdaging staat kan beScenes als externe consultant worden ingeschakeld. beScenes maakt dan een op maat gesneden advies of project waarbij desgewenst ook de samenstelling van een winnend projectteam hoort. Individuele coaching van de ondernemer of het management is onderdeel van de dienstverlening. beScenes levert maatwerk met oog voor het individu, de context waarin de organisatie beweegt en op basis van behoefte of noodzaak.

beScenes ‘voor de schermen’

interim management, management & business development

BeScenes zet zich desgewenst ook vóór de schermen in. Bijvoorbeeld in de rol van interim manager of business developer. Denk daarbij aan situaties waarin een organisatie (een tijdelijke) behoefte heeft aan een leider die de business voortstuwt. beScenes neemt de mensen in de organisatie mee in deze ontwikkeling en brengt ze verder. beScenes kan dus ter uitbreiding van een team of bij de introductie van een nieuwe dienst of werkmaatschappij worden ingezet. We trainen en begeleiden bovendien (beginnende) managers en de (junior) salesforce van onze opdrachtgevers.